Video: fietser (14) die zwaargewond raakte bij frontale botsing is zoon Wolter Kroes

Video: fietser (14) die zwaargewond raakte bij frontale botsing is zoon Wolter Kroes

Video: fietser (14) die zwaargewond raakte bij frontale botsing is zoon Wolter Kroes De 14-jarige fietser die vrijdagavond in Koog aan de Zaan zwaargewond raakte, blijkt de zoon van zanger Wolter Kroes te zijn. Op Instagram zegt Kroes 'een ontzettend spannende en angstige nacht' te hebben gehad samen met zijn vrouw. GewondWat er precies is gebeurd vrijdag, is onduidelijk. Een woordvoerder van de politie liet eerder aan NH Nieuws weten dat het erop lijkt dat de jongen op de verkeerde kant van het fietspad terecht is gekomen en daarbij frontaal op de scooter is gebotst. Volgens Shownieuws gaat het inmiddels weer wat beter met de 14-jarige jongen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: peuter (2) verdrinkt in sloot in Huizen (video) Bekijk deze video » Treinongeluk Voorschoten: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De 14-jarige fietser die vrijdagavond in Koog aan de Zaan zwaargewond raakte, blijkt de zoon van zanger Wolter Kroes te zijn. Op Instagram zegt Kroes 'een ontzettend spannende en angstige nacht' te hebben gehad samen met zijn vrouw.

Gewond
Wat er precies is gebeurd vrijdag, is onduidelijk. Een woordvoerder van de politie liet eerder aan NH Nieuws weten dat het erop lijkt dat de jongen op de verkeerde kant van het fietspad terecht is gekomen en daarbij frontaal op de scooter is gebotst. Volgens Shownieuws gaat het inmiddels weer wat beter met de 14-jarige jongen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's