Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Het Hoge Noorden staat een nieuwe vraag centraal: Welke impact heeft een emigratie op een kind? Dionne Stax ontmoet weer een aantal nieuwe mensen om deze vraag aan te stellen. Piepklein dorpDionne ontmoet een nieuw gezin; vader Wiebe en moeder Ashna vertrekken met hun twee jonge kinderen vanuit Almere naar een piepklein dorp in Noorwegen. Sil, de zoon van schapenboeren Rob en Astrid, weet hoe het is om als kind zo'n verandering mee te maken. TwijfelHij vertelt hoe het als Nederlandse jongen is om op te groeien in een onbekend land. Ook Jesper Ellerbrak komt aan het woord. Hij verhuisde twee maanden geleden met zijn ouders naar Zweden, maar dan slaat de twijfel toe.
Uitzending :
Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 10 april 2023 om 21:20

In de nieuwe aflevering van Het Hoge Noorden staat een nieuwe vraag centraal: Welke impact heeft een emigratie op een kind? Dionne Stax ontmoet weer een aantal nieuwe mensen om deze vraag aan te stellen.

Piepklein dorp
Dionne ontmoet een nieuw gezin; vader Wiebe en moeder Ashna vertrekken met hun twee jonge kinderen vanuit Almere naar een piepklein dorp in Noorwegen. Sil, de zoon van schapenboeren Rob en Astrid, weet hoe het is om als kind zo'n verandering mee te maken.

Twijfel
Hij vertelt hoe het als Nederlandse jongen is om op te groeien in een onbekend land. Ook Jesper Ellerbrak komt aan het woord. Hij verhuisde twee maanden geleden met zijn ouders naar Zweden, maar dan slaat de twijfel toe.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Hoge Noorden

Actuele video's

Meer actuele video's