Kik en Sophie maken hun opwachting in seizoen 4 van Nieuwe Buren

Kik en Sophie maken hun opwachting in seizoen 4 van Nieuwe Buren

Kik en Sophie maken hun opwachting in seizoen 4 van <em>Nieuwe Buren</em> Vanaf 10 mei is op Videoland het nieuwe seizoen van Nieuwe Buren te zien. Kik en Sophie, nieuwe inwoners van de Almeerse Zonnewijk, maken hierin hun opwachting. Ze worden gespeeld door Kay Greidanus en Sarah Chronis, die in het echt ook een liefdeskoppel vormen. Ook Daan Schuurmans, Bracha van Doesburgh, Anna Drijver en Benja Bruijning zijn weer te zien. Maak hierboven alvast kennis met de nieuwe bewoners. Bekijk ook Eerste beelden Nieuwe Buren seizoen 4 Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Nieuwe Buren seizoen 4 Bekijk deze video »
TV :
Kik en Sophie maken hun opwachting in seizoen 4 van Nieuwe Buren

Vanaf 10 mei is op Videoland het nieuwe seizoen van Nieuwe Buren te zien. Kik en Sophie, nieuwe inwoners van de Almeerse Zonnewijk, maken hierin hun opwachting. Ze worden gespeeld door Kay Greidanus en Sarah Chronis, die in het echt ook een liefdeskoppel vormen. Ook Daan Schuurmans, Bracha van Doesburgh, Anna Drijver en Benja Bruijning zijn weer te zien. Maak hierboven alvast kennis met de nieuwe bewoners.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kik en Sophie maken hun opwachting in seizoen 4 van Nieuwe Buren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV