Rafael Nadal naar finale Monte Carlo, bekijk de samenvatting

Rafael Nadal naar finale Monte Carlo, bekijk de samenvatting

Rafael Nadal naar finale Monte Carlo, bekijk de samenvatting Rafael Nadal, de huidige nummer twee van de wereld, is er voor de veertiende keer in geslaagd de halve finales van het prestigieuze tennistoernooi van Monte Carlo te behalen. Met 7-6, 6-3 won hij van de Argentijn Guido Pella. Nadal won het graveltoernooi overigens al elf keer. In de finale treft hij de als dertiende geplaatste Fabio Fognini. Bekijk de beelden van de kwartfinale hierboven. Bekijk ook Eeuwige rivalen Nadal en Federer treffen elkaar in halve finale Indian Wells Bekijk deze video » Samenvatting wedstrijden Nadal en Djokovic op tennistoernooi Monte Carlo Bekijk deze video »
Sport

Rafael Nadal, de huidige nummer twee van de wereld, is er voor de veertiende keer in geslaagd de halve finales van het prestigieuze tennistoernooi van Monte Carlo te behalen. Met 7-6, 6-3 won hij van de Argentijn Guido Pella. Nadal won het graveltoernooi overigens al elf keer. In de finale treft hij de als dertiende geplaatste Fabio Fognini. Bekijk de beelden van de kwartfinale hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rafael Nadal naar finale Monte Carlo, bekijk de samenvatting of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: finale, rafael nadal, guido pella, nadal, monte carlo, geslaagd

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.