Bridget Maasland zingt over de Notre Dame

Bridget Maasland zingt over de Notre Dame

Bridget Maasland zingt over de Notre Dame Presentatrice Bridget Maasland heeft goede zin en is zingend in haar auto onderweg naar haar bestemming. Ze zingt voluit mee met het bekende nummer van Kenny B.: Parijs. Zou ze ook in de gaten hebben dat ze vrolijk over de Notre Dame zingt, terwijl die juist deze week zo vreselijk in het nieuws kwam vanwege de allesverwoestende brand? Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook BREAKING NEWS: de Notre Dame staat in brand Bekijk deze video » Parijs ontwaakt, Notre-Dame na brand Bekijk deze video »
Entertainment :

Presentatrice Bridget Maasland heeft goede zin en is zingend in haar auto onderweg naar haar bestemming. Ze zingt voluit mee met het bekende nummer van Kenny B.: Parijs. Zou ze ook in de gaten hebben dat ze vrolijk over de Notre Dame zingt, terwijl die juist deze week zo vreselijk in het nieuws kwam vanwege de allesverwoestende brand? Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland zingt over de Notre Dame of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: auto, parijs, presentatrice, notre dame, brand, nieuws, bridget maasland

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.