Ruzie Johan Derksen en Edgar Davids duurt voort: 'Hij is onbetrouwbaar'

Ruzie Johan Derksen en Edgar Davids duurt voort: 'Hij is onbetrouwbaar'

De ruzie tussen Johan Derksen en Edgar Davids die afgelopen dinsdag begon toen Derksen stelde dat Davids de pers in zijn tijd als speler als honden heeft behandeld, laaide gisteren weer op in Veronica Inside. Derksen: "Hij is onbetrouwbaar."

Als honden behandeld
Afgelopen dinsdag haalde Johan Derksen uit naar voormalig profvoetballer Edgar Davids: "De man was een geweldige speler maar hij heeft de pers als honden behandeld." Davids wil tegenwoordig graag aan de slag als trainer maar Derksen denkt niet dat Juventus of andere grote clubs op hem staan te wachten. Davids reageerde direct: "Je wordt behandeld zoals je anderen behandelt. Johan is een van de gasten die zo is. Hij roept ook dat ik meteen bij een topclub aan de gang wil maar dat is niet waar."

Veel geld verdiend
Johan reageerde in de uitzending van gisteren nogmaals op het voorval. "Ze hadden mij niet verteld dat Edgar Davids ook aanwezig zou zijn tijdens de uitzending. Nogmaals, hij heeft zich enorm onbeschoft gedragen in zijn tijd als profvoetballer. Ik vind dat je als voetballer de morele plicht hebt om te communiceren met je achterban. Dankzij hen verdien je namelijk heel veel geld." Daar heeft Davids zich nooit iets van aangetrokken, aldus Derksen.

Onbetrouwbaar
De dochter van Johan Derksen heeft in het verleden een boek met Davids geschreven, over straatvoetbal. Toen zou hij ook te gast zijn in Veronica Inside. "Maar hij kwam niet opdagen. Hij is onbetrouwbaar", aldus de analyticus. Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina.

Ruzie Johan Derksen en Edgar Davids duurt voort: 'Hij is onbetrouwbaar' De ruzie tussen Johan Derksen en Edgar Davids die afgelopen dinsdag begon toen Derksen stelde dat Davids de pers in zijn tijd als speler als honden heeft behandeld, laaide gisteren weer op in Veronica Inside. Derksen: "Hij is onbetrouwbaar." Als honden behandeldAfgelopen dinsdag haalde Johan Derksen uit naar voormalig profvoetballer Edgar Davids: "De man was een geweldige speler maar hij heeft de pers als honden behandeld." Davids wil tegenwoordig graag aan de slag als trainer maar Derksen denkt niet dat Juventus of andere grote clubs op hem staan te wachten. Davids reageerde direct: "Je wordt behandeld zoals je anderen behandelt. Johan is een van de gasten die zo is. Hij roept ook dat ik meteen bij een topclub aan de gang wil maar dat is niet waar." Veel geld verdiendJohan reageerde in de uitzending van gisteren nogmaals op het voorval. "Ze hadden mij niet verteld dat Edgar Davids ook aanwezig zou zijn tijdens de uitzending. Nogmaals, hij heeft zich enorm onbeschoft gedragen in zijn tijd als profvoetballer. Ik vind dat je als voetballer de morele plicht hebt om te communiceren met je achterban. Dankzij hen verdien je namelijk heel veel geld." Daar heeft Davids zich nooit iets van aangetrokken, aldus Derksen. OnbetrouwbaarDe dochter van Johan Derksen heeft in het verleden een boek met Davids geschreven, over straatvoetbal. Toen zou hij ook te gast zijn in Veronica Inside. "Maar hij kwam niet opdagen. Hij is onbetrouwbaar", aldus de analyticus. Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina. Bekijk ook Johan Derksen over besluit KNVB: laten we Ajax steunen Bekijk deze video » Marijke Helwegen wordt collega van Wilfred Genee en Johan Derksen Bekijk deze video »
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ruzie Johan Derksen en Edgar Davids duurt voort: 'Hij is onbetrouwbaar' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: juventus, uitzending, edgar davids, pers, ruzie, honden, dochter, straatvoetbal, voetballer, trainer, veronica, johan derksen, geld, boek, voort, analyticus, veronica inside

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.