Live stream Anderlecht - AZ (kwartfinale Conference League)

Live stream Anderlecht - AZ (kwartfinale Conference League)

Thursday 13 April 2023 om 12:00

Kijk donderdag 13 april vanaf 21.00 uur LIVE naar Anderlecht - AZ via de livestream hieronder.

Live stream <em>Anderlecht - AZ</em> (kwartfinale Conference League) Kijk donderdag 13 april vanaf 21.00 uur LIVE naar Anderlecht - AZ via de livestream hieronder. Donderdag spelen AZ en Anderlecht tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Anderlecht - AZ op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Anderlecht - AZ De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Anderlecht - AZ is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :

Donderdag spelen AZ en Anderlecht tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Anderlecht - AZ op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Anderlecht - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Anderlecht - AZ is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's