9-jarige Lieveke mag optreden voor de koning op Koningsdag

9-jarige Lieveke mag optreden voor de koning op Koningsdag

9-jarige Lieveke mag optreden voor de koning op Koningsdag Lieveke is negen jaar en heeft een hersenaandoening en een syndroom die tot dwerggroei lijdt. Ze laat zich daar niet door tegenhouden, en danst komende Koningsdag in Amersfoort voor de koning en zijn familie. SBS Shownieuws ging langs bij Lieveke en haar moeder. Hart van Nederland is elke weekdag te zien op SBS 6. Je kunt Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Koning Willem-Alexander vierde gisteren in het geheim zijn verjaardag Bekijk deze video » Koningsdag 2019: Corry Konings en Brownie Dutch brengen je in feeststemming Bekijk deze video »
TV

Lieveke is negen jaar en heeft een hersenaandoening en een syndroom die tot dwerggroei lijdt. Ze laat zich daar niet door tegenhouden, en danst komende Koningsdag in Amersfoort voor de koning en zijn familie. SBS Shownieuws ging langs bij Lieveke en haar moeder.

Hart van Nederland is elke weekdag te zien op SBS 6. Je kunt Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 9-jarige Lieveke mag optreden voor de koning op Koningsdag of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amersfoort, koning, koningsdag, sbs, tv-programma, syndroom, Shownieuws, optreden, moeder, familie, sbs 6, terugkijken

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.