Koning Willem-Alexander onthult in podcast: ‘Ik ben voor Ajax’ (video)

Koning Willem-Alexander onthult in podcast: ‘Ik ben voor Ajax’ (video)

Zien! Koning Willem-Alexander in podcast met Edwin Evers zoals we hem nog nooit zagen

Koning Willem-Alexander heeft in de podcast die hij met Edwin Evers heeft opgenomen een nogal opmerkelijke onthulling gedaan. Volgens hem is het namelijk zijn taak om neutraal te blijven, maar met voetbal maakt de koning een uitzondering. Willem-Alexander bekent dat hij een favoriete voetbalclub heeft: Ajax. Die liefde is onder meer ontstaan dankzij een ontmoeting met Johan Cruijff. In een video van het Jeugdjournaal is te zien dat kinderen van een Amsterdamse basisschool dolblij zijn met het nieuws, ook gaat een verslaggever kijken hoe deze onthulling wordt ontvangen in Rotterdam…

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Je kunt alle afleveringen van het NOS Jeugdjournaal terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koning Willem-Alexander</em> onthult in podcast: ‘Ik ben voor Ajax’ (video) Zien! Koning Willem-Alexander in podcast met Edwin Evers zoals we hem nog nooit zagen Koning Willem-Alexander heeft in de podcast die hij met Edwin Evers heeft opgenomen een nogal opmerkelijke onthulling gedaan. Volgens hem is het namelijk zijn taak om neutraal te blijven, maar met voetbal maakt de koning een uitzondering. Willem-Alexander bekent dat hij een favoriete voetbalclub heeft: Ajax. Die liefde is onder meer ontstaan dankzij een ontmoeting met Johan Cruijff. In een video van het Jeugdjournaal is te zien dat kinderen van een Amsterdamse basisschool dolblij zijn met het nieuws, ook gaat een verslaggever kijken hoe deze onthulling wordt ontvangen in Rotterdam… Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Je kunt alle afleveringen van het NOS Jeugdjournaal terugkijken bij Gids.tv. Podcast koning: Justine Marcella geïrriteerd door zoontje Jaap Reesema (HLF8) Bekijk deze video » Kritische vragen over de podcast van koning Willem-Alexander, "hij zegt meer dan hij van plan was" Bekijk deze video »
TV :
Koning Willem-Alexander onthult in podcast: ‘Ik ben voor Ajax’ (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV