Zien: Op1-presentator schittert als Queen Sjarra Tella in Make Up Your Mind (video)

Zien: Op1-presentator schittert als Queen Sjarra Tella in Make Up Your Mind (video)

Een spectaculaire onthulling zaterdagavond in Make Up Your Mind. Een bekende Op1-presentator schitterde namelijk als Queen Sjarra Telle.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Op1</em>-presentator schittert als Queen Sjarra Tella in <em>Make Up Your Mind</em> (video) Een spectaculaire onthulling zaterdagavond in Make Up Your Mind. Een bekende Op1-presentator schitterde namelijk als Queen Sjarra Telle. Lees verder onder de video. AwardAan queen Sjarra Tella de taak om de Maak Je Up Voor De Finale-Award uit te reiken aan queen Ria Sangria. De BN'er die zich verschuilt achter queen Sjarra Tella komt als een grote verrassing voor de juryleden: dit hadden ze nooit verwacht. Het is namelijk niemand minder dan presentator Charles Groenhuijsen. Make Up Your Mind is elke zaterdag te zien om 20.00 uur op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Make Up Your Mind terugkijken bij Gids.tv. Make Up Your Mind: bekijk de schitterende transformaties van de juryleden Bekijk deze video » Make up your Mind gemist? Beelden van Lex Uiting als 'Ally Lavee' in RTL Boulevard Bekijk deze video »
TV :
Zien: Op1-presentator schittert als Queen Sjarra Tella in Make Up Your Mind (video)

Award
Aan queen Sjarra Tella de taak om de Maak Je Up Voor De Finale-Award uit te reiken aan queen Ria Sangria. De BN'er die zich verschuilt achter queen Sjarra Tella komt als een grote verrassing voor de juryleden: dit hadden ze nooit verwacht. Het is namelijk niemand minder dan presentator Charles Groenhuijsen.

Make Up Your Mind is elke zaterdag te zien om 20.00 uur op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Make Up Your Mind terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's