Kenneth Vermeer: Ajax hoeft voor niemand bang te zijn

Kenneth Vermeer: Ajax hoeft voor niemand bang te zijn

Kenneth Vermeer: Ajax hoeft voor niemand bang te zijn Keeper Kenneth Vermeer vindt het goed voor het Nederlands voetbal dat Ajax het zo ver schopt in de Champions League. De Feyenoorder en oud-Ajacied denkt zelfs dat ze goede kans maken om de finale te halen en dat ze voor niemand bang hoeven te zijn, zo vertelt Vermeer aan Veronica Inside. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. VTBL gemist? Waarom Vermeer de beste keeper in de eredivisie is Bekijk deze video » Frenkie de Jong na FC Groningen - Ajax: "Ik heb overal pijntjes" Bekijk deze video »
Sport :

Keeper Kenneth Vermeer vindt het goed voor het Nederlands voetbal dat Ajax het zo ver schopt in de Champions League. De Feyenoorder en oud-Ajacied denkt zelfs dat ze goede kans maken om de finale te halen en dat ze voor niemand bang hoeven te zijn, zo vertelt Vermeer aan Veronica Inside.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kenneth Vermeer: Ajax hoeft voor niemand bang te zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Champions League, voetbal, Ajax, finale, kenneth vermeer, keeper, tv-programma, verslaggever, veronica, vermeer, gevecht, gesprek, schopt, terugkijken, bang, veronica inside

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.