Donderdag in Het Roer Om: Bas en Ingrid moeten gasten afbellen: 'KLOTEN' (video)

Donderdag in Het Roer Om: Bas en Ingrid moeten gasten afbellen: 'KLOTEN' (video)

Donderdag in <em>Het Roer Om</em>: Bas en Ingrid moeten gasten afbellen: 'KLOTEN' (video) Voor Astrid en Bas gaat de verbouwing niet vanzelf. Ondanks de extra handjes lukt het hen niet om de douche en het toilet op tijd af te krijgen. Er zit niks anders op dan de gasten af te bellen en elders onder te brengen. Iets waar Bas veel moeite mee heeft: "Dit is gewoon kloten," aldus Bas. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het Roer Om hieronder. Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Sjors van der Panne schittert in Better Than Ever met 'Dagen Dat Ik Je Vergeet' (video) Bekijk deze video » Donderdag in Het Roer Om, hoe is het nu met Robert en Miranda in Gambia? Bekijk deze video » Zo is het nu met Joris en Sinta In Het Roer Om: 'Het loopt als een trein' Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in Het Roer Om: Bas en Ingrid moeten gasten afbellen: 'KLOTEN' (video)

Voor Astrid en Bas gaat de verbouwing niet vanzelf. Ondanks de extra handjes lukt het hen niet om de douche en het toilet op tijd af te krijgen. Er zit niks anders op dan de gasten af te bellen en elders onder te brengen. Iets waar Bas veel moeite mee heeft: "Dit is gewoon kloten," aldus Bas.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het Roer Om hieronder.

Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV