Even tot Hier: 'Songfestivallied' Vals over aardbevingen Groningen (video)

Even tot Hier: 'Songfestivallied' Vals over aardbevingen Groningen (video)

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

De heren van Even Tot Hier kwamen zaterdag met een wel heel bijzondere bewerking van het Songfestivallied Burning Daylight. Hun versie, getiteld Vals gaat over de loze beloftes van het kabinet aan de Groningers.

Lees verder onder de video.

<em>Even tot Hier</em>: 'Songfestivallied' <em>Vals</em> over aardbevingen Groningen (video) Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. De heren van Even Tot Hier kwamen zaterdag met een wel heel bijzondere bewerking van het Songfestivallied Burning Daylight. Hun versie, getiteld Vals gaat over de loze beloftes van het kabinet aan de Groningers. Lees verder onder de video. GroningenSinds 1991 ervaren de bewoners van Groningen hevige aardbevingen door de gaswinning in het gebied. Nu heeft de overheid bekendgemaakt slechts 20 miljard euro te gaan besteden ter compensatie aan de Groningers. Het vertrouwen van Groningen in de overheid is weg, alle beloftes zijn alleen maar vals. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Even To Hier: Stiekem Terug in de Kast Bekijk deze video »
TV :
Even tot Hier: 'Songfestivallied' Vals over aardbevingen Groningen (video)

Groningen
Sinds 1991 ervaren de bewoners van Groningen hevige aardbevingen door de gaswinning in het gebied. Nu heeft de overheid bekendgemaakt slechts 20 miljard euro te gaan besteden ter compensatie aan de Groningers. Het vertrouwen van Groningen in de overheid is weg, alle beloftes zijn alleen maar vals.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV