Caroline van der Plas heeft dringend verzoek aan boeren over omgekeerde vlaggen (HvNL)

Caroline van der Plas heeft dringend verzoek aan boeren over omgekeerde vlaggen (HvNL)

<em>Caroline van der Plas</em> heeft dringend verzoek aan boeren over omgekeerde vlaggen (HvNL) In aanloop naar 4 mei (Nationale Herdenkingsdag) en 5 mei (Bevrijdingsdag) doen nabestaanden van gesneuvelde militairen een emotionele oproep aan boeren en burgers om de omgekeerde vlaggen weer recht te hangen. Caroline van der Plas heeft in navolging van deze oproep een dringend verzoek aan boeren: “Hang ze voor 4 en 5 mei weer recht of haal ze weg”, aldus de voorvrouw van de BoerBurgerbeweging. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas: 'Paar kilo eraf en dan doe ik DIT pakje aan op Prinsjesdag' Bekijk deze video » ZIEN! Caroline van der Plas over grensoverschrijdend gedrag in Tweede Kamer vs. Caroline als klein meisje Bekijk deze video » Vandaag Inside: laat Caroline van der Plas een BOER in de Tweede Kamer!? Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In aanloop naar 4 mei (Nationale Herdenkingsdag) en 5 mei (Bevrijdingsdag) doen nabestaanden van gesneuvelde militairen een emotionele oproep aan boeren en burgers om de omgekeerde vlaggen weer recht te hangen. Caroline van der Plas heeft in navolging van deze oproep een dringend verzoek aan boeren: “Hang ze voor 4 en 5 mei weer recht of haal ze weg”, aldus de voorvrouw van de BoerBurgerbeweging.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's