Sifan Hassan bij BEAU over marathon Londen: 'benen zijn echt belachelijk'

Sifan Hassan bij BEAU over marathon Londen: 'benen zijn echt belachelijk'

Dinsdag 25 april 2023 om 10:42

Sifan Hassan krijgt een groot applaus van het publiek en van BEAU, want ze is daar te gast nadat ze afgelopen weekend de marathon van Londen won. Haar eerste marathon ooit: 'Mijn benen zijn echt belachelijk, maar mijn hoofd... ik ben echt blij'.

Sifan Hassan bij <em>BEAU</em> over marathon Londen: 'benen zijn echt belachelijk' Sifan Hassan krijgt een groot applaus van het publiek en van BEAU, want ze is daar te gast nadat ze afgelopen weekend de marathon van Londen won. Haar eerste marathon ooit: 'Mijn benen zijn echt belachelijk, maar mijn hoofd... ik ben echt blij'. 'Ik ben gek'Ik heb van alles door mijn hoofd gehad: waarom? Ik ben gek, ik ben dom. Dat heb ik allemaal tegen mijzelf gezegd.' Waarom heeft ze het dan gedaan, vraagt Beau zich af: 'Omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe dingen'. Bekijk het fragment uit BEAU van maandag 24 april hierboven. Je kunt de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Sifan Hassan wint marathondebuut in Londen met Nederlandse record Bekijk deze video »
Talkshow :
Sifan Hassan bij BEAU over marathon Londen: 'benen zijn echt belachelijk'

'Ik ben gek'
Ik heb van alles door mijn hoofd gehad: waarom? Ik ben gek, ik ben dom. Dat heb ik allemaal tegen mijzelf gezegd.' Waarom heeft ze het dan gedaan, vraagt Beau zich af: 'Omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe dingen'.

Bekijk het fragment uit BEAU van maandag 24 april hierboven. Je kunt de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's