Ruud & Olcay gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ruud & Olcay gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ruud & Olcay gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf woensdag is de nieuwe documentairereeks Ruud & Olcay te zien op NPO 1. In de serie volgen we radio dj Ruud de Wild en ondernemer Olcay Gulsen op hun allerzwakst: namelijk tijdens de herstelperiode van Ruud. Eerste afleveringHet duo staat in de eerste aflevering aan de vooravond van een aantal spannende ontwikkelingen. Zo willen ze hun herenhuis in Amsterdam volledig onder handen nemen en reizen ze spontaan af naar Turkije om met een medisch team de slachtoffers van de aarbeving te ondersteunen. HerstelOndertussen werkt Ruud hard aan zijn herstel na het overwinnen van darmkanker, een proces waarin Olcay hem door dik en dun steunt. Ook zien we hoe Olcay zich inzet voor goede doelen als de voedselbank en UN Women en zijn we getuige van een groot tuinfeest waarbij hun beide families elkaar voor het eerst gaan ontmoeten. Bekijk ook Zie: eerste beelden docuserie Ruud en Olcay in voor- en tegenspoed Bekijk deze video » Ruud de Wild vond opnames realityserie Ruud & Olcay ‘best ingewikkeld’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Ruud & Olcay gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 26 April 2023 om 22:10

Vanaf woensdag is de nieuwe documentairereeks Ruud & Olcay te zien op NPO 1. In de serie volgen we radio dj Ruud de Wild en ondernemer Olcay Gulsen op hun allerzwakst: namelijk tijdens de herstelperiode van Ruud.

Eerste aflevering
Het duo staat in de eerste aflevering aan de vooravond van een aantal spannende ontwikkelingen. Zo willen ze hun herenhuis in Amsterdam volledig onder handen nemen en reizen ze spontaan af naar Turkije om met een medisch team de slachtoffers van de aarbeving te ondersteunen.

Herstel
Ondertussen werkt Ruud hard aan zijn herstel na het overwinnen van darmkanker, een proces waarin Olcay hem door dik en dun steunt. Ook zien we hoe Olcay zich inzet voor goede doelen als de voedselbank en UN Women en zijn we getuige van een groot tuinfeest waarbij hun beide families elkaar voor het eerst gaan ontmoeten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ruud & Olcay

Actuele video's

Meer actuele video's