MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Jan Slagter is komende Koningsdag weer de gastheer van het grote feest van Omroep Max tijdens Koningsdag. De deuren van Paleis Soestdijk staan weer open voor MAX Koningsdag. BloemenOp Koningsdag ontvangt Jan Slagter onder anderen koningshuisdeskundige Justine Marcella en Karin Bloemen. Heel Holland Bakt-finaliste Amel kwam, net als koningin Máxima, voor de liefde naar Nederland en maakt koninklijke lekkernijen. Weather GirlsDe burgemeester van Rijswijk, Huri Sahin, vertelt over haar ontmoeting met de koning en er zijn optredens van de cast van The Bodyguard, The Dutch Tenors en de internationale hitsensatie The Weather Girls. Bekijk ook Zussen Amalia en Ariane 'crashen the party' in Ahoy Rotterdam (De Telegraaf) Bekijk deze video » Wat wordt het voor weer op Koningsdag 2023? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Thursday 27 April 2023 om 14:56

Jan Slagter is komende Koningsdag weer de gastheer van het grote feest van Omroep Max tijdens Koningsdag. De deuren van Paleis Soestdijk staan weer open voor MAX Koningsdag.

Bloemen
Op Koningsdag ontvangt Jan Slagter onder anderen koningshuisdeskundige Justine Marcella en Karin Bloemen. Heel Holland Bakt-finaliste Amel kwam, net als koningin Máxima, voor de liefde naar Nederland en maakt koninklijke lekkernijen.

Weather Girls
De burgemeester van Rijswijk, Huri Sahin, vertelt over haar ontmoeting met de koning en er zijn optredens van de cast van The Bodyguard, The Dutch Tenors en de internationale hitsensatie The Weather Girls.

Bekijk hier alle video's en artikelen van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk

Actuele video's

Meer actuele video's