Queen Elizabeth viert 93e verjaardag met Prins Harry, maar zonder Meghan Markle

Queen Elizabeth viert 93e verjaardag met Prins Harry, maar zonder Meghan Markle

De Britse koningin Elizabeth vierde gisteren alweer haar 93e verjaardag. Ze viert haar feestjes meestal in familiekring maar kwam gisteren ook even naar buiten om de paasmis in de Sint-Georgekapel bij te wonen, in het complex van het paleis van Windsor.

Meghan ontbrak
Ook Prins Harry was aanwezig bij de dienst. Zijn vrouw Meghan Markle ontbrak begrijpelijk: zij zal een dezer dagen bevallen van hun eerste kind. Het hele Verenigd Koninkrijk heeft het al weken over niets anders, de Brexit daargelaten.

Paaseieren verstoppen
"De Koningin heeft zelf de paaseieren verstopt. En als je ze vindt, krijg je een beloning", aldus de verslaggever van Shownieuws. Prins George en Prinses Charlotte, de kinderen van William en Kate, hebben dan ook ongetwijfeld een leuke middag gehad. Bekijk het hele item onder aan deze pagina.

Queen Elizabeth viert 93e verjaardag met Prins Harry, maar zonder Meghan Markle De Britse koningin Elizabeth vierde gisteren alweer haar 93e verjaardag. Ze viert haar feestjes meestal in familiekring maar kwam gisteren ook even naar buiten om de paasmis in de Sint-Georgekapel bij te wonen, in het complex van het paleis van Windsor. Meghan ontbrakOok Prins Harry was aanwezig bij de dienst. Zijn vrouw Meghan Markle ontbrak begrijpelijk: zij zal een dezer dagen bevallen van hun eerste kind. Het hele Verenigd Koninkrijk heeft het al weken over niets anders, de Brexit daargelaten. Paaseieren verstoppen"De Koningin heeft zelf de paaseieren verstopt. En als je ze vindt, krijg je een beloning", aldus de verslaggever van Shownieuws. Prins George en Prinses Charlotte, de kinderen van William en Kate, hebben dan ook ongetwijfeld een leuke middag gehad. Bekijk het hele item onder aan deze pagina. Bekijk ook Vogue's Anna Wintour over Meghan Markle: 'Hakken werden steeds hoger gedurende zwangerschap' Bekijk deze video » Prins Harry en Meghan verhuizen binnenkort naar Afrika? Bekijk deze video »
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Queen Elizabeth viert 93e verjaardag met Prins Harry, maar zonder Meghan Markle of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: koningin, verenigd koninkrijk, verjaardag, koningin elizabeth, vrouw, prins, prinses, paleis, prins Harry, koninkrijk, queen elizabeth, bevallen, queen, prins george, beloning, verslaggever, verstoppen, Shownieuws, brexit, kinderen, windsor, william en kate, Meghan Markle, dienst, De Dienst

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.