Dennis van der Geest over scheiding: 'Ontzettend verdrietig, flinke tik van gekregen als gezin' (Shownieuws)

Dennis van der Geest over scheiding: 'Ontzettend verdrietig, flinke tik van gekregen als gezin' (Shownieuws)

Vrijdag 28 april 2023 om 08:31

De geruchten dat er wat onenigheid was gingen al enige tijd maar nu heeft de vrouw van Dennis van der Geest dan toch bevestiging gegeven: ze gaat scheiden van haar man. 'Roddelkanalen roepen al maanden dat Dennis een scheve schaats zou hebben gereden tijdens de opnames van Million Dollar Island. Ook wij hebben hem daar regelmatig over proberen te bereiken maar hij reageerde nooit ergens op', vertelt Bart Ettekoven.

'Ontzettend verdrietig'
Toch kreeg de redactie hem deze keer wél aan de telefoon: 'Hij is ontzettend verdrietig en zegt.. we hebben er echt een flinke tik van gekregen als gezin.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Dennis van der Geest over scheiding: 'Ontzettend verdrietig, flinke tik van gekregen als gezin' (<em>Shownieuws</em>) De geruchten dat er wat onenigheid was gingen al enige tijd maar nu heeft de vrouw van Dennis van der Geest dan toch bevestiging gegeven: ze gaat scheiden van haar man. 'Roddelkanalen roepen al maanden dat Dennis een scheve schaats zou hebben gereden tijdens de opnames van Million Dollar Island. Ook wij hebben hem daar regelmatig over proberen te bereiken maar hij reageerde nooit ergens op', vertelt Bart Ettekoven. 'Ontzettend verdrietig'Toch kreeg de redactie hem deze keer wél aan de telefoon: 'Hij is ontzettend verdrietig en zegt.. we hebben er echt een flinke tik van gekregen als gezin.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Jaap Reesema: 'Hierom stoppen Marc-Marie en Aaf met hun podcast' (video) Bekijk deze video » Wilfred Genee: 'Ik voel me even niet goed' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Achmed Akkabi trouwt met Eileen: 'Die laat er geen gras over groeien' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's