Zien: Mia & Dion zingen 'onherkenbare versie' Burning Daylight in Khalid & Sophie (video)

Zien: Mia & Dion zingen 'onherkenbare versie' Burning Daylight in Khalid & Sophie (video)

Zien: Mia &amp; Dion zingen 'onherkenbare versie' <em>Burning Daylight</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Mia Nicolai en Dion Cooper waren vrijdag te gast in Khalid & Sophie om hun Songfestivalnummer Burning Daylight te zingen. Hoe dat ging zie je hieronder. OnherkenbaarDe afgelopen liveoptredens van Mia & Dion verliepen allesbehalve vlekkeloos. Maar hoe ging het vrijdag voor het eerst live op televisie? Op Twitter valt te lezen dat kijkers enigszins verbaasd zijn over de 'onherkenbare versie van Burning Daylight'. Het duo legt later aan de talkshowtafel uit dat ze de toonsoort van het nummer hebben veranderd en hopen hiermee alsnog te gaan knallen in Liverpool. Het lied wordt nu anderhalve toon hoger gezongen. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Beau van Erven Dorens: 'Hoe kan het twee keer zó fout gaan bij Dion Cooper & Mia Nicolai?' (video) Bekijk deze video » Bouke kraakt Songfestival-duo Mia en Dion af: ‘Het is niet best, nee’ (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Songfestival :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Mia Nicolai en Dion Cooper waren vrijdag te gast in Khalid & Sophie om hun Songfestivalnummer Burning Daylight te zingen. Hoe dat ging zie je hieronder.

Onherkenbaar
De afgelopen liveoptredens van Mia & Dion verliepen allesbehalve vlekkeloos. Maar hoe ging het vrijdag voor het eerst live op televisie? Op Twitter valt te lezen dat kijkers enigszins verbaasd zijn over de 'onherkenbare versie van Burning Daylight'. Het duo legt later aan de talkshowtafel uit dat ze de toonsoort van het nummer hebben veranderd en hopen hiermee alsnog te gaan knallen in Liverpool. Het lied wordt nu anderhalve toon hoger gezongen.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV