Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze extra lange uitzending van Vandaag Inside, die volgens René van half 9 tot half 2 duurt, is Hélène Hendriks weer terug van weggeweest. Verder zijn er ook weer twee bargasten. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen vertelt open: 'Ik had vroeger een dodelijk wapen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » René van der Gijp in Vandaag Inside: 'Ik moet elke dag mijn auto stofzuigen' Bekijk deze video » Krijgt seksuoloog Eveline Stallaart problemen met haar bezoek aan Vandaag Inside? Bekijk deze video » OverlijdenWie er exact aan de bar zitten is nog niet bekend. Wilfred liet gisteren weten dat er 'een seksuologe' aan tafel zit. Hélène was de afgelopen periode afwezig door het overlijden van haar vader Jan. Hij overleed een aantal weken geleden plotseling. Over Vandaag InsideHet succesvolle VI-trio Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee zijn iedere werkdag te zien in de dagelijkse "meningenshow" Vandaag Inside. Naast het trio zit er dagelijk een wisselende gast aan tafel om onderwerpen te bespreken die Nederland bezighouden. Bekijk ook Leukste spel in Utrecht: hoe krijg je een kaars in Johan Derksens achterste? (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Wilfred Genee: 'Ik voel me even niet goed' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze extra lange uitzending van Vandaag Inside, die volgens René van half 9 tot half 2 duurt, is Hélène Hendriks weer terug van weggeweest. Verder zijn er ook weer twee bargasten.

Overlijden
Wie er exact aan de bar zitten is nog niet bekend. Wilfred liet gisteren weten dat er 'een seksuologe' aan tafel zit. Hélène was de afgelopen periode afwezig door het overlijden van haar vader Jan. Hij overleed een aantal weken geleden plotseling.

Over Vandaag Inside
Het succesvolle VI-trio Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee zijn iedere werkdag te zien in de dagelijkse "meningenshow" Vandaag Inside. Naast het trio zit er dagelijk een wisselende gast aan tafel om onderwerpen te bespreken die Nederland bezighouden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vandaag Inside

Actuele video's

Meer actuele video's