Zien: klassieker Peter Pan in inclusief jasje

Zien: klassieker Peter Pan in inclusief jasje

Bekijk hier de trailer van Disney's Wish, 22 november in de bioscoop.

Peter Pan beleeft al decennialang het ene na andere avontuur in Neverland, waar hij zich omringt met zeemeerminnen, elfjes, indianen en piraten. In deze nieuwe versie, die nu te zien is op Disney+, heeft Disney een inclusieve weg ingeslagen. Tinkerbell is in deze versie een magische getinte fee, die net zoals voorgaande versies weer een eigen wil heeft. Ook The Lost Boys is niet langer, het zijn nu The Lost Children, een mengelmoes van geslachten en expressies.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: klassieker <em>Peter Pan</em> in inclusief jasje Bekijk hier de trailer van Disney's Wish, 22 november in de bioscoop. Peter Pan beleeft al decennialang het ene na andere avontuur in Neverland, waar hij zich omringt met zeemeerminnen, elfjes, indianen en piraten. In deze nieuwe versie, die nu te zien is op Disney+, heeft Disney een inclusieve weg ingeslagen. Tinkerbell is in deze versie een magische getinte fee, die net zoals voorgaande versies weer een eigen wil heeft. Ook The Lost Boys is niet langer, het zijn nu The Lost Children, een mengelmoes van geslachten en expressies. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de trailer van The Little Mermaid, vanaf 25 mei in de bioscoop Bekijk deze video » Trailer: American Born Chinese, vanaf 24 mei op Disney+ Bekijk deze video » Trailer: SUGA: Road to D-DAY, nu te streamen op Disney+ Bekijk deze video » Brand in Disneyland: bezoeker filmt draak die vlam vatte (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Teaser trailer: ontmoet de nieuwe Disney-prinses Asha in Wish, 22 november in de bioscoop Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: klassieker Peter Pan in inclusief jasje

Actuele video's

Meer actuele video's