Even Tot Hier: bekijk het Diabetes-lied voor Gordon, parodie op Drank & Drugs

Even Tot Hier: bekijk het Diabetes-lied voor Gordon, parodie op Drank & Drugs

Sunday 30 April 2023 om 08:49

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em>: bekijk het Diabetes-lied voor <em>Gordon</em>, parodie op <em>Drank &amp; Drugs</em> Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Gordon en zijn ex-verloofde Gavin zijn kortgeleden uit elkaar gegaan. In een interview beweert Gavin dat de breuk zou komen door de stemmingswisselingen van de zanger. Gordon reageert hierop dat zijn stemmingswisselingen niet komen door drugsproblemen, maar door diabetes. Niels van der Laan en Jeroen Woe maakten op zaterdag 29 april op geheel eigen wijze het lied 'Diabetes'. Bekijk de parodie hierboven. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Even Tot Hier: ChatGPT schreef Simpel Liedje mét grap over Gordon (video) Bekijk deze video » Gedumpte Gordon doet gemaakt vrolijk en gaat alweer op reis: 'Baku here we come' (video) Bekijk deze video » Aran Bade helemaal in de war door vrolijke Gordon: 'Heb te doen met zijn management' (video) Bekijk deze video »
TV :
Even Tot Hier: bekijk het Diabetes-lied voor Gordon, parodie op Drank & Drugs

Gordon en zijn ex-verloofde Gavin zijn kortgeleden uit elkaar gegaan. In een interview beweert Gavin dat de breuk zou komen door de stemmingswisselingen van de zanger. Gordon reageert hierop dat zijn stemmingswisselingen niet komen door drugsproblemen, maar door diabetes. Niels van der Laan en Jeroen Woe maakten op zaterdag 29 april op geheel eigen wijze het lied 'Diabetes'. Bekijk de parodie hierboven.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's