Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Onze boerderij in Europa gaat Yvon Jaspers op stap met boer Jouke uit Friesland, die in het seizoen 2021 meedeed en daar uiteindelijk viel voor Karlijn. Ze reizen samen met Yvon en Bertie naar het Britse eiland Jersey. Friese boer Jouke en vriendin Karlijn gaan samen met Yvon en Bertie naar, hoe kan het ook anders, het eiland Jersey. Daar ontmoeten ze de neven Phil en Matthew, die samen een melkveehouderij en een akkerbouwbedrijf runnen. Daarna vertrekken ze naar het land waar Jouke erg van houdt: Frankrijk. Vanwege de gunstige grondkosten en de minder strenge regelgeving lijkt het Jouke een ideaal land om een boerderij te starten. Ze ontmoeten er de Nederlandse broers Ruben en Siep die een boerderij runnen met akkerbouw en melkvee. Zij nemen het stel mee in het runnen van een boerderij in Frankrijk als Nederlandse jonge boeren. Bekijk ook Boer zoekt Vrouw: gesprek Yvon met boer Haico maakt Angela de Jong WOEST (Vandaag Inside) Bekijk deze video » 'Ze zei JA!' Bertie Steur van Boer Zoekt Vrouw vraagt Steffie ten huwelijk Bekijk deze video »
Uitzending :
Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 30 april 2023 om 22:15

In deze aflevering van Onze boerderij in Europa gaat Yvon Jaspers op stap met boer Jouke uit Friesland, die in het seizoen 2021 meedeed en daar uiteindelijk viel voor Karlijn. Ze reizen samen met Yvon en Bertie naar het Britse eiland Jersey.

Friese boer Jouke en vriendin Karlijn gaan samen met Yvon en Bertie naar, hoe kan het ook anders, het eiland Jersey. Daar ontmoeten ze de neven Phil en Matthew, die samen een melkveehouderij en een akkerbouwbedrijf runnen. Daarna vertrekken ze naar het land waar Jouke erg van houdt: Frankrijk.

Vanwege de gunstige grondkosten en de minder strenge regelgeving lijkt het Jouke een ideaal land om een boerderij te starten. Ze ontmoeten er de Nederlandse broers Ruben en Siep die een boerderij runnen met akkerbouw en melkvee. Zij nemen het stel mee in het runnen van een boerderij in Frankrijk als Nederlandse jonge boeren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij in Europa

Actuele video's

Meer actuele video's