Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van dit seizoen van Undercover in Nederland wordt het tweeluik rondom de frauduleuze zorgboerderij Aurora Borealis. Als de redactie daar undercover gaat, gebeurd er echt van alles. Alle fragmenten uit deze uitzending Horror-zorgboerderij in Undercover in Nederland (deel 2): "Hoofd onder water houden" Bekijk deze video » Zien! Undercover in Nederland: eigenaar zorgboerderij Wedde erkent middeleeuwse martelpraktijken Bekijk deze video » ConfrontatieDeel twee van het schokkende tweeluik over misstanden op zorgboerderij Aurora Borealis in het Groningse Wedde. In deze uitzending gaat een medewerker van Undercover in Nederland daar nog een dag undercover. En wat zij dan aantreft, slaat alles... Alberto gaat de confrontatie aan met de daders die de bewoners kleineerden en mishandelden. AfgrijselijkOok is te zien hoe Alberto samen met oud-medewerkers de politie in actie krijgt. Er wordt hard ingegrepen in de zorgboerderij. Stegeman gaat daarna ook naar politiek Den Haag en gaat in op de vraag waarom de afgrijselijke situatie zo lang kon bestaan en hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen. Bekijk ook Video: Nederland in shock door onthullingen Alberto Stegeman op horror-zorgboerderij Bekijk deze video » Zien: Alberto Stegeman deelt update over 'horror' zorgboerderij Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 30 April 2023 om 22:37

In de tweede aflevering van dit seizoen van Undercover in Nederland wordt het tweeluik rondom de frauduleuze zorgboerderij Aurora Borealis. Als de redactie daar undercover gaat, gebeurd er echt van alles.

Confrontatie
Deel twee van het schokkende tweeluik over misstanden op zorgboerderij Aurora Borealis in het Groningse Wedde. In deze uitzending gaat een medewerker van Undercover in Nederland daar nog een dag undercover. En wat zij dan aantreft, slaat alles... Alberto gaat de confrontatie aan met de daders die de bewoners kleineerden en mishandelden.

Afgrijselijk
Ook is te zien hoe Alberto samen met oud-medewerkers de politie in actie krijgt. Er wordt hard ingegrepen in de zorgboerderij. Stegeman gaat daarna ook naar politiek Den Haag en gaat in op de vraag waarom de afgrijselijke situatie zo lang kon bestaan en hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland

Actuele video's

Meer actuele video's