Nadia gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nadia gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nadia gemist? Bekijk hier de hele uitzending Khalid en Sophie gaan op vakantie en dat betekent dat de positie van de vroege talkshow zal worden overgenomen. Na het stoppen van Margriet van der Linden komt er een nieuw boegbeeld: Nadia Moussaid. Haar talkshow Nadia is vanaf maandag te zien op de vroege avond van NPO 1. Alle fragmenten uit deze uitzending Twitterend Nederland over de nieuwe talkshow Nadia: "Net Catherine Keyl" Bekijk deze video » PubliekDe talkshow zal iets anders gaan doen dan de meeste andere talkshows: er zal namelijk ook ruimte aan het publiek worden gegeven om over bepaalde onderwerpen te praten. De show zal dan ook minder over de actualiteit gaan en meer over actuele onderwerpen en situaties. NuanceNadia geeft ruimte aan mensen uit het hele land om het gesprek met elkaar aan te gaan. Nadia is op zoek naar verbinding en nuance in een gepolariseerd tijdperk. Door naar elkaar te luisteren en vragen te stellen wil dit programma bijdragen aan meer begrip voor elkaar. Bekijk ook Nadia Moussaid niet blij met Britse premier Liz Truss: "Dat heet populisme, toch?" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Khalid en Sophie gaan op vakantie en dat betekent dat de positie van de vroege talkshow zal worden overgenomen. Na het stoppen van Margriet van der Linden komt er een nieuw boegbeeld: Nadia Moussaid. Haar talkshow Nadia is vanaf maandag te zien op de vroege avond van NPO 1.

Publiek
De talkshow zal iets anders gaan doen dan de meeste andere talkshows: er zal namelijk ook ruimte aan het publiek worden gegeven om over bepaalde onderwerpen te praten. De show zal dan ook minder over de actualiteit gaan en meer over actuele onderwerpen en situaties.

Nuance
Nadia geeft ruimte aan mensen uit het hele land om het gesprek met elkaar aan te gaan. Nadia is op zoek naar verbinding en nuance in een gepolariseerd tijdperk. Door naar elkaar te luisteren en vragen te stellen wil dit programma bijdragen aan meer begrip voor elkaar.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nadia

Actuele video's

Meer actuele video's