82-jarig naaktmodel bij Nadia: 'Ik ga niet voor iedereen uit de kleren'

82-jarig naaktmodel bij Nadia: 'Ik ga niet voor iedereen uit de kleren'

82-jarig naaktmodel bij <em>Nadia</em>: 'Ik ga niet voor iedereen uit de kleren' Vanaf maandag is de spiksplinternieuwe talkshow van Nadia Moussaid, Nadia, te zien op NPO1. Het wordt een verfrissende talkshow zonder BN'ers die, als we op de eerste beelden mogen afgaan, wel wat weg heeft van Catherine en de eerste jaren van The Oprah Winfrey Show. Gewone mensen met bijzondere verhalen. 82-jarig naaktmodelDat klinkt veelbelovend want zijn veel Nederlanders niet een beetje BN'er moe? In een fragment van Nadia dat al is vrijgegeven, de talkshow is niet live, maken we kennis met het 82-jarige naaktmodel Joyce. Die is duidelijk is over haar werkzaamheden: 'Ik ga niet voor iedereen uit de kleren.' Hieronder zie je een deel van het gesprek met Sylvia bij Nadia. Bovenaan deze pagina zie je hoe Moussaid enkele maanden geleden over het vluchtelingenprobleem sprak bij HLF8. De talkshow Nadia is vanaf maandag 1 mei elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Nadia terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Masterchef Australië-presentator Jock Zonfrillo (46) overleden Bekijk deze video » ZIEN: Nicol Kremers tongzoent erop los met... een vrouw (video) Bekijk deze video » Monique Westenberg: 'André, film je die onderbroek die je gisterenavond uittrok ook even?' (video) Bekijk deze video »
TV :
Monday 1 May 2023 om 11:24

Vanaf maandag is de spiksplinternieuwe talkshow van Nadia Moussaid, Nadia, te zien op NPO1. Het wordt een verfrissende talkshow zonder BN'ers die, als we op de eerste beelden mogen afgaan, wel wat weg heeft van Catherine en de eerste jaren van The Oprah Winfrey Show. Gewone mensen met bijzondere verhalen.

82-jarig naaktmodel
Dat klinkt veelbelovend want zijn veel Nederlanders niet een beetje BN'er moe? In een fragment van Nadia dat al is vrijgegeven, de talkshow is niet live, maken we kennis met het 82-jarige naaktmodel Joyce. Die is duidelijk is over haar werkzaamheden: 'Ik ga niet voor iedereen uit de kleren.'

Hieronder zie je een deel van het gesprek met Sylvia bij Nadia. Bovenaan deze pagina zie je hoe Moussaid enkele maanden geleden over het vluchtelingenprobleem sprak bij HLF8.

De talkshow Nadia is vanaf maandag 1 mei elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Nadia terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's