Einde verhaal John Heitinga volgens Wesley Sneijder: 'Het kan niet anders' (video)

Einde verhaal John Heitinga volgens Wesley Sneijder: 'Het kan niet anders' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Einde verhaal <em>John Heitinga</em> volgens Wesley Sneijder: 'Het kan niet anders' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. De mannen aan tafel bij Veronica Offside bespreken de positie van John Heitinga na de verloren bekerfinale tegen PSV. Wesley Sneijder vindt het moeilijk om kritiek te uiten op zijn vriend, maar geeft ook aan dat het zo niet langer kan. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen aan tafel bij Veronica Offside bespreken de positie van John Heitinga na de verloren bekerfinale tegen PSV. Wesley Sneijder vindt het moeilijk om kritiek te uiten op zijn vriend, maar geeft ook aan dat het zo niet langer kan.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's