Jinek kijkt niet op van eetstijl Barack Obama: "Zie je, dat eten Amerikanen niet!"

Jinek kijkt niet op van eetstijl Barack Obama: "Zie je, dat eten Amerikanen niet!"

Dinsdag 2 mei 2023 om 12:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Barack Obama kwam maandagmiddag eten bij Restaurant 1612 in Beemster. De eigenaresse Cindy van Westen en bedrijfsleider Micka van Westen vertellen alle ins en outs: "Hij at zijn patat zonder saus!" Zie het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em> kijkt niet op van eetstijl <em>Barack Obama</em>: &quot;Zie je, dat eten Amerikanen niet!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Barack Obama kwam maandagmiddag eten bij Restaurant 1612 in Beemster. De eigenaresse Cindy van Westen en bedrijfsleider Micka van Westen vertellen alle ins en outs: "Hij at zijn patat zonder saus!" Zie het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Patatje zonderGisteren dook Obama voor de Ziggo Dome op in Noordbeemster, in het restaurant van Cindy, Micka en Marcel van Westen. Cindy vond de sfeer heel ontspannen en Micka vertelt dat Obama een geitenkaas salade en patat bestelde. Eva Jinek kon haar hand in het vuur steken voor het feit dat Obama geen saus wilde bij zijn patat: "Zie je, dat eten Amerikanen niet!" Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gênant: Barack Obama spreekt in 'nog niet uitverkochte' Ziggo Dome Bekijk deze video » ZIEN: Barack Obama is in Amsterdam Bekijk deze video » Barack Obama is in Amsterdam, bekijk de leukste Obama-momenten (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Jinek kijkt niet op van eetstijl Barack Obama: "Zie je, dat eten Amerikanen niet!"

Patatje zonder
Gisteren dook Obama voor de Ziggo Dome op in Noordbeemster, in het restaurant van Cindy, Micka en Marcel van Westen. Cindy vond de sfeer heel ontspannen en Micka vertelt dat Obama een geitenkaas salade en patat bestelde. Eva Jinek kon haar hand in het vuur steken voor het feit dat Obama geen saus wilde bij zijn patat: "Zie je, dat eten Amerikanen niet!"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's