Aran Bade bij Jinek zeer positief over Songfestival-act: "Ze hebben rust over zich"

Aran Bade bij Jinek zeer positief over Songfestival-act: "Ze hebben rust over zich"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Nog even en dan start het Songfestival! RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade is erg positief over de act, hoewel deze veel kritiek heeft gehad. Zie het Jinek-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Aran Bade bij <em>Jinek</em> zeer positief over Songfestival-act: &quot;Ze hebben rust over zich&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Nog even en dan start het Songfestival! RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade is erg positief over de act, hoewel deze veel kritiek heeft gehad. Zie het Jinek-fragment hieronder. Lees verder onder de video. RustOp het laatste moment besloten Mia en Dion hun liedje 'Burning Daylight' aan te passen, anderhalve toon hoger. En volgens Aran Bade is dit de juiste keuze geweest. Maandag 1 mei stonden ze in Liverpool op het podium voor de eerste repetitie. Bade vertelt dat hij twee opgeluchtte artiesten zag. De verslaggever is zeer positief: "Ze hebben een soort rust over zich." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Alberto Stegeman bij Jinek over gruweldaden op zorgboerderij in Groningen: "Sadisten" Bekijk deze video » Jinek kijkt niet op van eetstijl Barack Obama: "Zie je, dat eten Amerikanen niet!" Bekijk deze video »
TV :
Aran Bade bij Jinek zeer positief over Songfestival-act: "Ze hebben rust over zich"

Rust
Op het laatste moment besloten Mia en Dion hun liedje 'Burning Daylight' aan te passen, anderhalve toon hoger. En volgens Aran Bade is dit de juiste keuze geweest. Maandag 1 mei stonden ze in Liverpool op het podium voor de eerste repetitie. Bade vertelt dat hij twee opgeluchtte artiesten zag. De verslaggever is zeer positief: "Ze hebben een soort rust over zich."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's