Mads Wittermans over zijn rol als Otto in Mocro Maffia: Tatta: "Echte straatknakker"

Mads Wittermans over zijn rol als Otto in Mocro Maffia: Tatta: "Echte straatknakker"

Tuesday 2 May 2023 om 13:18

Tatta, de spin-off van Mocro Maffia, is nu te zien op Videoland. Maar wat kunnen wij hier nu van verwachten? Volgens Mads Wittermans moet je de film echt zien! Mads speelt de rol van Otto, hij vertelt over zijn personage. Otto is een straatjochie, maar heeft een goed hart: "Hij is een heel onhandige jongen." Mads vindt zijn collega Robert de Hoog, die Tatta speelt, een aardige jongen: "Robert en ik kunnen beiden heel goed improviseren samen."

Bekijk het fragment van Videoland met Mads Wittermans over zijn Mocro Maffia-rol hieronder. Bekijk hier waar je Mocro Maffia: Tatta vanaf 28 april kunt streamen.

<em>Mads Wittermans</em> over zijn rol als Otto in <em>Mocro Maffia: Tatta</em>: &quot;Echte straatknakker&quot; Tatta, de spin-off van Mocro Maffia, is nu te zien op Videoland. Maar wat kunnen wij hier nu van verwachten? Volgens Mads Wittermans moet je de film echt zien! Mads speelt de rol van Otto, hij vertelt over zijn personage. Otto is een straatjochie, maar heeft een goed hart: "Hij is een heel onhandige jongen." Mads vindt zijn collega Robert de Hoog, die Tatta speelt, een aardige jongen: "Robert en ik kunnen beiden heel goed improviseren samen." Bekijk het fragment van Videoland met Mads Wittermans over zijn Mocro Maffia-rol hieronder. Bekijk hier waar je Mocro Maffia: Tatta vanaf 28 april kunt streamen. Bekijk ook Trailer Mocro Maffia: Tatta: Tatta heeft het wilde plan om Paus te rippen Bekijk deze video » Tatta neemt wraak in de nieuwe Mocro Maffia-serie, 'roekeloos en keihard' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's