Eva Jinek over zwangerschap: 'Manisch veel zin in Spa rood!'

Eva Jinek over zwangerschap: 'Manisch veel zin in Spa rood!'

<em>Eva Jinek</em> over zwangerschap: 'Manisch veel zin in Spa rood!' Eva Jinek is weer terug op tv en het is een bijzondere reeks! De presentatrice zit er namelijk niet alleen, maar met een baby in haar buik. Na dit seizoen gaat Eva met zwangerschapsverlof en haar zoontje Pax kan al niet meer wachten op de kleine. Ze heeft nogal een bijzondere behoefte tijdens haar zwangerschap. SPA ROOD! Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Bouke Scholten zingt akoestische versie van In The Ghetto in Jinek (video) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Eva Jinek is niet genoeg een personality' Bekijk deze video » Zie: Beau begint vanavond aan talkshowseizoen: 'Jinek is meer politiek en ik ben meer keten' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 2 mei 2023 om 14:41

Eva Jinek is weer terug op tv en het is een bijzondere reeks! De presentatrice zit er namelijk niet alleen, maar met een baby in haar buik. Na dit seizoen gaat Eva met zwangerschapsverlof en haar zoontje Pax kan al niet meer wachten op de kleine. Ze heeft nogal een bijzondere behoefte tijdens haar zwangerschap. SPA ROOD!

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's