Married at First Sight gemist? Monique en Ronald zien elkaar voor het eerst, bij het altaar

Married at First Sight gemist? Monique en Ronald zien elkaar voor het eerst, bij het altaar

Married at First Sight gemist? Monique en Ronald zien elkaar voor het eerst, bij het altaar Monique en Ronald zijn een perfecte match, volgens de experts van het RTL-programma Married at First Sight. De vraag is alleen of ze het daar zelf ook mee eens zijn. Gisterenavond zagen ze elkaar voor de eerste keer, voor het altaar. Bekijk hierboven hoe ze op elkaar reageren. Married at First Sight is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nick en Maxime geven elkaar jawoord in Married at First Sight Bekijk deze video » Kandidaat Bo haakt op laatste moment af bij Married at First Sight Bekijk deze video »
TV :

Monique en Ronald zijn een perfecte match, volgens de experts van het RTL-programma Married at First Sight. De vraag is alleen of ze het daar zelf ook mee eens zijn. Gisterenavond zagen ze elkaar voor de eerste keer, voor het altaar. Bekijk hierboven hoe ze op elkaar reageren.

Married at First Sight is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Married at First Sight gemist? Monique en Ronald zien elkaar voor het eerst, bij het altaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: huwelijk, trouwen, gemist, dochter, zondag, tv-programma, rtl, moeder, rtl 4, terugkijken


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV