Corlien viel bij Op1: 'Kritiek op presentatoren Margje en Charles niet terecht'

Corlien viel bij Op1: 'Kritiek op presentatoren Margje en Charles niet terecht'

Video: Op1-gast valt en 'is aan het bloeden', presentatrice Margje weet zich geen raad

Corlien Doodkorte zat dinsdagavond aan tafel bij Op1 en moest van stoel wisselen toen het helemaal misging. Ze viel plat op haar gezicht op de rails waar de camera's overheen rijden en kreeg live op tv een enorme bloedneus. Presentatoren Margje Fikse en Charles Groenhuijsen kregen bakken kritiek op hun reactie. Ze deden niets en Margje gaf een nogal gevoelloos verslag van wat er gaande was.

Lees verder onder de video.

Corlien viel bij <em>Op1</em>: 'Kritiek op presentatoren Margje en Charles niet terecht' Video: Op1-gast valt en 'is aan het bloeden', presentatrice Margje weet zich geen raad Corlien Doodkorte zat dinsdagavond aan tafel bij Op1 en moest van stoel wisselen toen het helemaal misging. Ze viel plat op haar gezicht op de rails waar de camera's overheen rijden en kreeg live op tv een enorme bloedneus. Presentatoren Margje Fikse en Charles Groenhuijsen kregen bakken kritiek op hun reactie. Ze deden niets en Margje gaf een nogal gevoelloos verslag van wat er gaande was. Lees verder onder de video. Corlien is niet boos“Ik heb dat helemaal niet zo gevoeld”, vertelt Corlien. “En als ik dat bekijk denk ik: ja, misschien niet de handigste woorden maar ik dacht bij mezelf: het zal je maar overkomen, zij worden ook overvallen. Zij moeten ook direct reageren en anders valt de hele wereld over je heen. En dat vind ik niet terecht.” Corlien is niet boos en blij met de bloemen die ze van Op1 heeft gekregen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Corlien is niet boos
“Ik heb dat helemaal niet zo gevoeld”, vertelt Corlien. “En als ik dat bekijk denk ik: ja, misschien niet de handigste woorden maar ik dacht bij mezelf: het zal je maar overkomen, zij worden ook overvallen. Zij moeten ook direct reageren en anders valt de hele wereld over je heen. En dat vind ik niet terecht.” Corlien is niet boos en blij met de bloemen die ze van Op1 heeft gekregen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV