Nationale Herdenking in Nieuwe Kerk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nationale Herdenking in Nieuwe Kerk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nationale Herdenking in Nieuwe Kerk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op donderdag 4 mei wordt in Amsterdam opnieuw de Nationale 4 mei herdenking georganiseerd. Naast de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam herdenken we in Nederland massaal de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog van oorlogssituaties en vredesoperaties na 1945. Nieuwe KerkVanaf 18.45 uur is de bijeenkomst in de Nieuwe Kerk al te zien op NPO 1. In aanwezigheid van koning Willem-Alexander en koningin Máxima wordt de 4 mei-voordracht dit jaar gegeven door schrijver Marcel Möring. In zijn autobiografisch verhaal Familiewandeling vertelde hij het indringende verhaal van zijn getraumatiseerde Joodse moeder. De DamNa de bijeenkomst in de Nieuwe Kerk is de Nationale Herdenking op de Dam ook te zien op NPO 1. Deze is dan ook te zien op NPO 2, NPO 3, SBS6, Veronica, Net5 en SBS9 en online via de Gids.tv-livestream. Bekijk ook RTL Boulevard blikt vooruit op Dodenherdenking 2022: 'De Dam staat weer vol' (video) Bekijk deze video » Video: de toespraak van burgemeester Halsema tijdens de Nationale Dodenherdenking 2022 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Op donderdag 4 mei wordt in Amsterdam opnieuw de Nationale 4 mei herdenking georganiseerd. Naast de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam herdenken we in Nederland massaal de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog van oorlogssituaties en vredesoperaties na 1945.

Nieuwe Kerk
Vanaf 18.45 uur is de bijeenkomst in de Nieuwe Kerk al te zien op NPO 1. In aanwezigheid van koning Willem-Alexander en koningin Máxima wordt de 4 mei-voordracht dit jaar gegeven door schrijver Marcel Möring. In zijn autobiografisch verhaal Familiewandeling vertelde hij het indringende verhaal van zijn getraumatiseerde Joodse moeder.

De Dam
Na de bijeenkomst in de Nieuwe Kerk is de Nationale Herdenking op de Dam ook te zien op NPO 1. Deze is dan ook te zien op NPO 2, NPO 3, SBS6, Veronica, Net5 en SBS9 en online via de Gids.tv-livestream.

Actuele video's

Meer actuele video's