Slaat NPO de plank mis met Ruud & Olcay?

Slaat NPO de plank mis met Ruud & Olcay?

Thursday 4 May 2023 om 21:07

Bekijk hier: dochter Toy voelt dat vader Ruud vaak geen zin heeft in haar bezoek

Het lijkt de Nederlanders niet zo te interesseren wat Ruud de Wild en Olcay Gulsen hun dagelijkse bezigheden zijn. Hun realityshow op NPO 1 wordt slecht bekeken en door commentaar van de VI-heren, wordt er ook nog eens lacherig over gedaan. Het lijkt een aparte en slechte aankoop voor de NPO. Wordt het tijd om Ruud & Olcay van de buis te halen?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Slaat NPO de plank mis met <em>Ruud &amp; Olcay</em>? Bekijk hier: dochter Toy voelt dat vader Ruud vaak geen zin heeft in haar bezoek Het lijkt de Nederlanders niet zo te interesseren wat Ruud de Wild en Olcay Gulsen hun dagelijkse bezigheden zijn. Hun realityshow op NPO 1 wordt slecht bekeken en door commentaar van de VI-heren, wordt er ook nog eens lacherig over gedaan. Het lijkt een aparte en slechte aankoop voor de NPO. Wordt het tijd om Ruud & Olcay van de buis te halen? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zie: eerste beelden docuserie Ruud en Olcay in voor- en tegenspoed Bekijk deze video » Ruud de Wild vond opnames realityserie Ruud & Olcay ‘best ingewikkeld’ Bekijk deze video » Manon over haar Guus: 'Onder de twee meter komt u niet in deze attractie' (video) Bekijk deze video » Ruud & Olcay: dochter Toy voelt dat vader Ruud vaak geen zin heeft in haar bezoek Bekijk deze video »
Entertainment :
Slaat NPO de plank mis met Ruud & Olcay?

Actuele video's

Meer actuele video's