Emotioneel: Ernst Daniël Smid keert terug op het podium bij Secret Duets

Emotioneel: Ernst Daniël Smid keert terug op het podium bij Secret Duets

Vrijdag 5 mei 2023 om 01:10

Hieronder is een fragment te zien uit de aflevering van donderdag 4 mei van Secret Duets. Je kan de hele uitzending van Secret Duets terugkijken op Gids.tv.

Een bijzonder moment donderdagavond in het RTL 4-programma Secret Duets. René Froger zong samen, met toen nog voor hem een onbekende, het Ramses Shaffy-nummer Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder.

Emotioneel
De Secret Singer werd onthuld als operazanger Ernst Daniël Smid, wat een emotioneel weerzien bleek voor René Froger en de rest van de zangers die aanwezig waren. Froger werd bij de onthulling erg emotioneel en voelde hoe speciaal het was om Smid weer op het podium te zien.

Ziekte
Ernst Daniël Smid is lang ernstig ziek geweest. Smid is gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson en kon moeilijk optreden door de effecten van deze slopende ziekte. Door middel van een operatie zijn veel van zijn klachten minder geworden waardoor hij binnenkort weer te zien zal zijn op het podium. Op 29 mei treedt hij twee keer op in het AFAS live in Amsterdam, waar vast ook weer veel emoties bij vrij zullen komen.

Reacties
In de studio van Secret Duets, maar ook op Twitter, waren de reacties op het optreden van Smid erg mooi en positief. Bekijk hieronder een greep uit de berichten.

Bekijk hieronder de emotionele beelden van Secret Duets.

Emotioneel: <em>Ernst Daniël Smid</em> keert terug op het podium bij Secret Duets Hieronder is een fragment te zien uit de aflevering van donderdag 4 mei van Secret Duets. Je kan de hele uitzending van Secret Duets terugkijken op Gids.tv. Een bijzonder moment donderdagavond in het RTL 4-programma Secret Duets. René Froger zong samen, met toen nog voor hem een onbekende, het Ramses Shaffy-nummer Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder. EmotioneelDe Secret Singer werd onthuld als operazanger Ernst Daniël Smid, wat een emotioneel weerzien bleek voor René Froger en de rest van de zangers die aanwezig waren. Froger werd bij de onthulling erg emotioneel en voelde hoe speciaal het was om Smid weer op het podium te zien. ZiekteErnst Daniël Smid is lang ernstig ziek geweest. Smid is gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson en kon moeilijk optreden door de effecten van deze slopende ziekte. Door middel van een operatie zijn veel van zijn klachten minder geworden waardoor hij binnenkort weer te zien zal zijn op het podium. Op 29 mei treedt hij twee keer op in het AFAS live in Amsterdam, waar vast ook weer veel emoties bij vrij zullen komen. ReactiesIn de studio van Secret Duets, maar ook op Twitter, waren de reacties op het optreden van Smid erg mooi en positief. Bekijk hieronder een greep uit de berichten. Bekijk hieronder de emotionele beelden van Secret Duets. Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RENZE gemist? Ernst Daniël Smid zingt 'Laat me' met zijn dochter Coosje Bekijk deze video » Ernst Daniel Smid: 'Zo gaat het nu met me' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Ernst Daniel Smid emotioneel tijdens première film gebaseerd op zijn leven Bekijk deze video » Ernst Daniël Smid over ziekte: "Het was allemaal kut" maar heeft inmiddels goed nieuws (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Emotioneel: Ernst Daniël Smid keert terug op het podium bij Secret Duets

Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's