Paus Franciscus staat uitgebreid stil bij aanslagen Sri Lanka in Paastoespraak

Paus Franciscus staat uitgebreid stil bij aanslagen Sri Lanka in Paastoespraak

Paus Franciscus heeft bedroefd kennisgenomen van de aanslagen in Sri Lanka, zo laat hij weten tijdens zijn traditionele Paastoespraak vanuit Vaticaanstad.

Getroffen tijdens het gebed
Hij leeft mee met de slachtoffers van het wrede geweld. "Ik wil mijn medeleven betuigen aan de christelijke gemeenschap die getroffen werd terwijl ze bijeen kwamen om te bidden. Ik vertrouw hen die tragisch zijn gestorven toe aan de Heer", aldus een aangeslagen Paus. Bekijk het hele item van de NOS onder aan deze pagina.

Paus Franciscus staat uitgebreid stil bij aanslagen Sri Lanka in Paastoespraak Paus Franciscus heeft bedroefd kennisgenomen van de aanslagen in Sri Lanka, zo laat hij weten tijdens zijn traditionele Paastoespraak vanuit Vaticaanstad. Getroffen tijdens het gebedHij leeft mee met de slachtoffers van het wrede geweld. "Ik wil mijn medeleven betuigen aan de christelijke gemeenschap die getroffen werd terwijl ze bijeen kwamen om te bidden. Ik vertrouw hen die tragisch zijn gestorven toe aan de Heer", aldus een aangeslagen Paus. Bekijk het hele item van de NOS onder aan deze pagina. Bekijk ook Eerste beelden van aanslagen kerken en hotels Sri Lanka Bekijk deze video » Aanslagen in Sri Lanka werk van zeven zelfmoordterroristen. Dodental opgelopen tot 290. Bekijk deze video »
Nieuws :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paus Franciscus staat uitgebreid stil bij aanslagen Sri Lanka in Paastoespraak of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wapens, aanslagen, nos, paus franciscus, paus, bidden, franciscus, sri lanka, vaticaanstad, Geweld, vrede

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.