Noodweer verpest bevrijdingsfestivals, Groningen zelfs ontruimd (video)

Noodweer verpest bevrijdingsfestivals, Groningen zelfs ontruimd (video)

Check Buienradar Bevrijdingsdag: bereid je voor op flink wat regenbuien en onweer

Meestal is Bevrijdingsdag een groot feest, maar deze keer vallen door het slechte weer veel festivals letterlijk in het water. Er is noodweer op komst en daarom moeten diverse festivals worden stilgelegd of zelfs worden ontruimd. Ook in Groningen worden op het bevrijdingsfestival maatregelen getroffen om de veiligheid te waarborgen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Noodweer verpest <em>bevrijdingsfestivals</em>, Groningen zelfs ontruimd (video) Check Buienradar Bevrijdingsdag: bereid je voor op flink wat regenbuien en onweer Meestal is Bevrijdingsdag een groot feest, maar deze keer vallen door het slechte weer veel festivals letterlijk in het water. Er is noodweer op komst en daarom moeten diverse festivals worden stilgelegd of zelfs worden ontruimd. Ook in Groningen worden op het bevrijdingsfestival maatregelen getroffen om de veiligheid te waarborgen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas heeft dringend verzoek aan boeren over omgekeerde vlaggen (HvNL) Bekijk deze video » Zien: Dieuwertje Blok geeft indrukwekkende speech op Dam tijdens Dodenherdenking 2023 Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV