De Verraders finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is dan eindelijk zover voor de deelnemers aan dit seizoen van De Verraders: de dag des oordeels, ofwel de finale, komt er aan. Wie mogen de strijd aangaan met de Verraders? Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag in finale De Verraders: broers Huisman beramen plan om winst te pakken Bekijk deze video » Heftige ontknoping De Verraders: 'What the fuck ben je aan het doen?' (video) Bekijk deze video » Sander Huisman had moeite met rol in De Verraders: 'Veel moeite in het begin' (video) Bekijk deze video » Noor met 'spiekbriefje' heeft het allemaal door: "Ik wil niets vergeten" (De Verraders) Bekijk deze video » Zien: beelden van heftige finale van De Verraders, 'broertjes staan met hun rug tegen de muur' Bekijk deze video » PlanDe dag des oordeels: de finale. Welke drie Getrouwen hebben de nacht overleefd en maken zich klaar voor de eindstrijd met de Verraders? De Verraders hebben een plan om door te dringen tot de laatste drie overgebleven spelers en er met de zilverpot vandoor te gaan. TwijfelEn onder een van de Getrouwen slaat toch nog de twijfel toe. Hebben ze wel de goeie Verraders in het vizier? Of ze dat hebben en of het hen alsnog gaat lukken om de zilverpot mee te nemen? Dat zie je in de finale. Bekijk ook De Verraders: afvaller reageert op verbanning Bekijk deze video » De Verraders: Pernille La Lau teleurgesteld over exit, 'Anders vol op Sander gegaan.' Bekijk deze video »
Uitzending :
De Verraders finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is dan eindelijk zover voor de deelnemers aan dit seizoen van De Verraders: de dag des oordeels, ofwel de finale, komt er aan. Wie mogen de strijd aangaan met de Verraders?

Plan
De dag des oordeels: de finale. Welke drie Getrouwen hebben de nacht overleefd en maken zich klaar voor de eindstrijd met de Verraders? De Verraders hebben een plan om door te dringen tot de laatste drie overgebleven spelers en er met de zilverpot vandoor te gaan.

Twijfel
En onder een van de Getrouwen slaat toch nog de twijfel toe. Hebben ze wel de goeie Verraders in het vizier? Of ze dat hebben en of het hen alsnog gaat lukken om de zilverpot mee te nemen? Dat zie je in de finale.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Verraders

Actuele video's

Meer actuele video's