FC Twente viert feest bij kampioenschap, na een jaar terug in de Eredivisie

FC Twente viert feest bij kampioenschap, na een jaar terug in de Eredivisie

<em>FC Twente</em> viert feest bij kampioenschap, na een jaar terug in de Eredivisie FC Twente is maandag kampioen geworden van de Keuken Kampioen Divisie. Ondanks het teleurstellende gelijkspel (0-0) gelijkspel tegen Jong AZ is de titel nu in de handen van de ploeg uit Enschede. Concurrent Sparta Rotterdam verloor met 2-0 van Jong PSV. Het is na het kampioenschap in de Eredivisie (in 2010) de tweede keer dat FC Twente. een kampioenschap viert. Alleen DWS, Sparta Rotterdam en AZ presteerden het om kampioen te worden in zowel de Eredivisie als de Eerste Divisie. FC Twente speelt nog drie wedstrijden (Jong Ajax (uit), NEC (uit) en SC Cambuur (thuis)). Sparta speelt er nog twee (Jong Ajax (thuis) en Jong AZ (uit)). Go Ahead Eagles, Almere City, FC Den Bosch, Top Oss, SC Cambuur en NEC lijken zich te gaan mengen in de strijd om promotie/degredatie. Hart van Nederland is elke weekdag te zien op SBS 6. Je kunt Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Jan van Halst vertrekt bij FC Twente: bekijk het interview Bekijk deze video » VTBL gemist? Sparta heeft nog altijd titel aspiraties Bekijk deze video »
Sport :
FC Twente viert feest bij kampioenschap, na een jaar terug in de Eredivisie

FC Twente is maandag kampioen geworden van de Keuken Kampioen Divisie. Ondanks het teleurstellende gelijkspel (0-0) gelijkspel tegen Jong AZ is de titel nu in de handen van de ploeg uit Enschede. Concurrent Sparta Rotterdam verloor met 2-0 van Jong PSV.

Het is na het kampioenschap in de Eredivisie (in 2010) de tweede keer dat FC Twente. een kampioenschap viert. Alleen DWS, Sparta Rotterdam en AZ presteerden het om kampioen te worden in zowel de Eredivisie als de Eerste Divisie.

FC Twente speelt nog drie wedstrijden (Jong Ajax (uit), NEC (uit) en SC Cambuur (thuis)). Sparta speelt er nog twee (Jong Ajax (thuis) en Jong AZ (uit)). Go Ahead Eagles, Almere City, FC Den Bosch, Top Oss, SC Cambuur en NEC lijken zich te gaan mengen in de strijd om promotie/degredatie.

Hart van Nederland is elke weekdag te zien op SBS 6. Je kunt Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op FC Twente viert feest bij kampioenschap, na een jaar terug in de Eredivisie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV