Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na het bezoek aan het Britse eiland Jersey gaan Yvon en haar chauffeur Bertie nu samen met Maud en Evert op bezoek op het grote eiland, waar zij twee adressen bezoeken in Engeland. Maud en EvertYvon gaat op pad met inmiddels een van de bekendste Boer zoekt vrouw-stellen: Maud en Evert. Hun eerste stop in Groot-Brittannië is het kleine plaatsje Chulmleigh. Daar ontmoeten Yvon, Maud en Evert de Nederlandse melkveehouder Klaas en zijn Engelse vrouw Naomi. Diverse takkenMaud en Evert eindigen hun reis bij Josh en Will, twee agrarische ondernemers die een familiebedrijf runnen met diverse takken. Ze hebben vee, doen aan akkerbouw, hebben een eigen boerderijwinkel met eigen slagerij en ook nog een eigen eetcafé. Bekijk ook Maud uit Boer zoekt Vrouw over relatie met Evert: "Elkaars gebruiksaanwijzing vinden" Bekijk deze video » Zie: Boer Jouke en zijn Karlijn verhuizen naar Jersey Bekijk deze video »
Uitzending :
Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 7 May 2023 om 22:14

Na het bezoek aan het Britse eiland Jersey gaan Yvon en haar chauffeur Bertie nu samen met Maud en Evert op bezoek op het grote eiland, waar zij twee adressen bezoeken in Engeland.

Maud en Evert
Yvon gaat op pad met inmiddels een van de bekendste Boer zoekt vrouw-stellen: Maud en Evert. Hun eerste stop in Groot-Brittannië is het kleine plaatsje Chulmleigh. Daar ontmoeten Yvon, Maud en Evert de Nederlandse melkveehouder Klaas en zijn Engelse vrouw Naomi.

Diverse takken
Maud en Evert eindigen hun reis bij Josh en Will, twee agrarische ondernemers die een familiebedrijf runnen met diverse takken. Ze hebben vee, doen aan akkerbouw, hebben een eigen boerderijwinkel met eigen slagerij en ook nog een eigen eetcafé.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij in Europa

Actuele video's

Meer actuele video's