Manon confronteert mede-islanders, 'vieze, laffe actie!' (Million Dollar Island)

Manon confronteert mede-islanders, 'vieze, laffe actie!' (Million Dollar Island)

Manon confronteert mede-islanders, 'vieze, laffe actie!' <em>(Million Dollar Island)</em> Bekijk hierboven een fragment waarin deelnemer Orlando emotioneel wordt over de mooiste avond. In het nieuwe seizoen van Million Dollar Island zijn er al veel akkefietjes voorgevallen tussen de deelnemers. In de nieuwe aflevering van zondagavond is dit ook het geval. Manon is boos en confrontreert de ander deelnemers met de reden waarom zij het programma gaat verlaten. Dit wordt op een ongemakkelijke manier opgevangen. "Ik vind dit een vieze, laffe actie" zegt Manon. Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video. Mark woest op Björn in Million Dollar Island: ‘Met een spel pak ik jou, sukkel!’ Bekijk deze video » Million Dollar Island-Björn aangevallen om gestolen eieren: "Raak me niet aan!" Bekijk deze video » Million Dollar Island: Stuw is apetrots als hij een haai vangt Bekijk deze video »
TV :
Manon confronteert mede-islanders, 'vieze, laffe actie!' (Million Dollar Island)

Bekijk hierboven een fragment waarin deelnemer Orlando emotioneel wordt over de mooiste avond.

In het nieuwe seizoen van Million Dollar Island zijn er al veel akkefietjes voorgevallen tussen de deelnemers. In de nieuwe aflevering van zondagavond is dit ook het geval. Manon is boos en confrontreert de ander deelnemers met de reden waarom zij het programma gaat verlaten. Dit wordt op een ongemakkelijke manier opgevangen. "Ik vind dit een vieze, laffe actie" zegt Manon.

Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV