Wesley Sneijder dolt Jan Boskamp over landstitel Feyenoord: 'Eng ventje!' (video)

Wesley Sneijder dolt Jan Boskamp over landstitel Feyenoord: 'Eng ventje!' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Wesley Sneijder dolt <em>Jan Boskamp</em> over landstitel Feyenoord: 'Eng ventje!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Jan Boskamp kunnen we met stip de meest partijdige voetbalanalist van Nederland noemen, want zijn liefde voor Feyenoord is nóg groter dan zijn liefde voor bamischijven. In deze dagen voor het landskampioenschap moet hij het gedol van zijn mede-analisten ook nog weten te weerstaan. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen kraakt Thomas van Groningen: 'Billie Turf zit overal tussendoor te lullen' Bekijk deze video » Johan Derksen schittert in videoclip John de Bever: 'T is moeilijk bescheiden te blijven Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Moeders doet altijd of ze slaapt en mijn hond een beurt geven gaat wat ver' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jan Boskamp kunnen we met stip de meest partijdige voetbalanalist van Nederland noemen, want zijn liefde voor Feyenoord is nóg groter dan zijn liefde voor bamischijven. In deze dagen voor het landskampioenschap moet hij het gedol van zijn mede-analisten ook nog weten te weerstaan.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's