Bekijk het nieuwe gezinslid van Sanne en Ruben uit Kopen Zonder Kijken

Bekijk het nieuwe gezinslid van Sanne en Ruben uit Kopen Zonder Kijken

Tuesday 9 May 2023 om 12:51

Nu Sanne en Ruben gesetteld zijn vertellen ze hoe ze terugkijken op het Kopen Zonder Kijken-avontuur en of alles nog hetzelfde is. Ook zie je in Kopen Zonder Kijken Gesetteld welk leuk nieuws ze nog meer te vertellen hebben. Bekijk de video hierboven.

Gezinsuitbreiding
Sanne en Ruben van Kopen Zonder Kijken zijn dolgelukkig in hun nieuwe woning. De extra ruimte in het huis komt goed van pas. Er is niet alleen plek voor spontane bezoekers, maar het stel heeft nu zelfs de ruimte voor gezinsuitbreiding. Hoe hun jongste telg eruitziet zie je in Kopen Zonder Kijken: Gesetteld, bekijk de video hieronder.

Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het nieuwe gezinslid van Sanne en Ruben uit <em>Kopen Zonder Kijken</em> Nu Sanne en Ruben gesetteld zijn vertellen ze hoe ze terugkijken op het Kopen Zonder Kijken-avontuur en of alles nog hetzelfde is. Ook zie je in Kopen Zonder Kijken Gesetteld welk leuk nieuws ze nog meer te vertellen hebben. Bekijk de video hierboven. GezinsuitbreidingSanne en Ruben van Kopen Zonder Kijken zijn dolgelukkig in hun nieuwe woning. De extra ruimte in het huis komt goed van pas. Er is niet alleen plek voor spontane bezoekers, maar het stel heeft nu zelfs de ruimte voor gezinsuitbreiding. Hoe hun jongste telg eruitziet zie je in Kopen Zonder Kijken: Gesetteld, bekijk de video hieronder. Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld': Said en Wèralucië hebben toch een babykamer (video) Bekijk deze video » KZK-Roos Reedijk reageert op kritiek over baby in de kast, "niet zo bedoeld" Bekijk deze video »
TV :
Bekijk het nieuwe gezinslid van Sanne en Ruben uit Kopen Zonder Kijken

Actuele video's

Meer actuele video's