Zweden tijdens halve finale Songfestival: Loreen maakt indruk met Tattoo

Zweden tijdens halve finale Songfestival: Loreen maakt indruk met Tattoo

Zweden tijdens halve finale Songfestival: <em>Loreen</em> maakt indruk met Tattoo Topfavoriet Loreen, die namens Zweden voor de tweede keer het Eurovisie Songfestival hoopt te winnen, maakte dinsdagavond de verwachtingen meer dan waar. Met haar nummer Tattoo bracht ze de hele zaal in Liverpool in extase en het was dan ook geen verrassing dat ze, in tegenstelling tot Nederland, zich kwalificeerde voor de grote finale van zaterdag. Het optreden van Loreen tijdens de halve finale zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je de voor Nederland teleurstellend verlopen puntentelling. Bekijk ook Zweden Songfestival 2023: Loreen - Tattoo Bekijk deze video » Zien: optreden Mia & Dion met 'Burning Daylight' in halve finale Songfestival 2023 Bekijk deze video » Songfestival: Mia en Dion reageren op uitschakeling in halve finale Bekijk deze video » Finland (Käärijä) tijdens halve finale Songfestival: Cha Cha Cha Bekijk deze video »
Songfestival :
Woensdag 10 mei 2023 om 08:56

Topfavoriet Loreen, die namens Zweden voor de tweede keer het Eurovisie Songfestival hoopt te winnen, maakte dinsdagavond de verwachtingen meer dan waar. Met haar nummer Tattoo bracht ze de hele zaal in Liverpool in extase en het was dan ook geen verrassing dat ze, in tegenstelling tot Nederland, zich kwalificeerde voor de grote finale van zaterdag.

Het optreden van Loreen tijdens de halve finale zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je de voor Nederland teleurstellend verlopen puntentelling.

Actuele video's

Meer actuele video's