Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag start Het Perfecte Plaatje met een nieuw seizoen en daarin is iets bijzonders aan de hand: ze gaan dit seizoen het hele seizoen op reis, namelijk in Zuid-Afrika. De deelnemers gaan zich uiteraard vooral op landschapsfotografie richten, want daar staat Zuid-Afrika natuurlijk om bekend. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: dit zijn de kandidaten van Perfecte Plaatje Op Reis (s2) in Zuid Afrika Bekijk deze video » Tijl Beckand schaamt zich voor William Rutten in promo Het Perfecte Plaatje Op Reis: "Excuus" Bekijk deze video » SPOILER: ontknoping eerste aflevering Het perfecte plaatje op reis, wie valt af? Bekijk deze video » Eerste afleveringDe fotografen komen aan in Kaapstad, waar ze gelijk een portret van elkaar schieten tijdens een #hashtag-shoot. Tijdens de tweede shoot mogen ze aan de slag met professionele modellen gehuld in prachtige Zuid-Afrikaanse fashion. De foto's worden beoordeeld door William Rutten. Hij wordt dit seizoen bijgestaan door de Zuid-Afrikaanse fotograaf Neo Ntsoma. Schitterende kiekjesIn Het Perfecte Plaatje op RTL 4 strijden acht BN'ers om de titel 'Beste Fotograaf'. Onder leiding van presentator Tijl Beckand moeten de kandidaten schitterende kiekjes maken op uiteenlopende locaties.
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Woensdag start Het Perfecte Plaatje met een nieuw seizoen en daarin is iets bijzonders aan de hand: ze gaan dit seizoen het hele seizoen op reis, namelijk in Zuid-Afrika. De deelnemers gaan zich uiteraard vooral op landschapsfotografie richten, want daar staat Zuid-Afrika natuurlijk om bekend.

Eerste aflevering
De fotografen komen aan in Kaapstad, waar ze gelijk een portret van elkaar schieten tijdens een #hashtag-shoot. Tijdens de tweede shoot mogen ze aan de slag met professionele modellen gehuld in prachtige Zuid-Afrikaanse fashion. De foto's worden beoordeeld door William Rutten. Hij wordt dit seizoen bijgestaan door de Zuid-Afrikaanse fotograaf Neo Ntsoma.

Schitterende kiekjes
In Het Perfecte Plaatje op RTL 4 strijden acht BN'ers om de titel 'Beste Fotograaf'. Onder leiding van presentator Tijl Beckand moeten de kandidaten schitterende kiekjes maken op uiteenlopende locaties.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV