SPOILER: ontknoping eerste aflevering Het perfecte plaatje op reis, wie valt af?

SPOILER: ontknoping eerste aflevering Het perfecte plaatje op reis, wie valt af?

Thursday 11 May 2023 om 08:19

De eerste aflevering van Het perfecte plaatje op reis eindigt met een spannende ontknoping. Wie valt af en moet nu al terug naar huis? De fotografen hebben allen hun best gedaan in het prachtige Zuid-Afrika en willen graag blijven. Tijl Beckand maakt het spannend...

Bekijk het fragment van Het perfecte plaatje op reis hieronder

SPOILER: ontknoping eerste aflevering <em>Het perfecte plaatje op reis</em>, wie valt af? De eerste aflevering van Het perfecte plaatje op reis eindigt met een spannende ontknoping. Wie valt af en moet nu al terug naar huis? De fotografen hebben allen hun best gedaan in het prachtige Zuid-Afrika en willen graag blijven. Tijl Beckand maakt het spannend... Bekijk het fragment van Het perfecte plaatje op reis hieronder Het perfecte plaatje op reis is wekelijks op woensdag om 20:30 te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje op reis terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: dit zijn de kandidaten van Perfecte Plaatje Op Reis (s2) in Zuid Afrika Bekijk deze video » Tijl Beckand schaamt zich voor William Rutten in promo Het Perfecte Plaatje Op Reis: "Excuus" Bekijk deze video » Perfecte Plaatje: Leonie ter Braak krijgt het erg warm van deze man Bekijk deze video »
TV :
SPOILER: ontknoping eerste aflevering Het perfecte plaatje op reis, wie valt af?

Het perfecte plaatje op reis is wekelijks op woensdag om 20:30 te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje op reis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's