Nieuwe crimeserie Anoniem start 26 mei op NPO 1: bekijk hier de trailer

Nieuwe crimeserie Anoniem start 26 mei op NPO 1: bekijk hier de trailer

Binnenkort kun je bij NPO 1 kijken naar de gloednieuwe crimeserie Anoniem. Het verhaal draait om geschiedenisleraar Jurre, een rol van Jeroen Spitzenberger, en officier van justitie Sarah (Anniek Pheifer). Ze strijden ieder op hun eigen manier tegen de criminele wereld. Hoewel ze al jaren met elkaar getrouwd zijn, verbergen ze hun dubbelleven voor elkaar. Jurre groeit uit tot een anonieme held op sociale media. Wanneer hij vervolgens ontdekt dat er in drugs wordt gehandeld op de middelbare school waar hij lesgeeft, besluit hij zijn leven radicaal om te gooien. Terwijl de geheimen binnen het gezin zich opstapelen, wordt hun situatie steeds gevaarlijker.

Bekijk de trailer van Anoniem hieronder.

De serie Anoniem is vanaf 26 mei elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Anoniem terugkijken via Gids.tv.

Nieuwe crimeserie <em>Anoniem</em> start 26 mei op NPO 1: bekijk hier de trailer Binnenkort kun je bij NPO 1 kijken naar de gloednieuwe crimeserie Anoniem. Het verhaal draait om geschiedenisleraar Jurre, een rol van Jeroen Spitzenberger, en officier van justitie Sarah (Anniek Pheifer). Ze strijden ieder op hun eigen manier tegen de criminele wereld. Hoewel ze al jaren met elkaar getrouwd zijn, verbergen ze hun dubbelleven voor elkaar. Jurre groeit uit tot een anonieme held op sociale media. Wanneer hij vervolgens ontdekt dat er in drugs wordt gehandeld op de middelbare school waar hij lesgeeft, besluit hij zijn leven radicaal om te gooien. Terwijl de geheimen binnen het gezin zich opstapelen, wordt hun situatie steeds gevaarlijker. Bekijk de trailer van Anoniem hieronder. De serie Anoniem is vanaf 26 mei elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Anoniem terugkijken via Gids.tv. Beau: Robert de Hoog gaf Teun Kuilboer enorme klap voor emotionele scène Bekijk deze video » Crimeserie Incognito vanaf 17 februari bij Videoland: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Trailer :
Nieuwe crimeserie Anoniem start 26 mei op NPO 1: bekijk hier de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's