Ruud tegen ‘intens gemene’ Olcay in realityserie: ‘Je zal branden in de hel’

Ruud tegen ‘intens gemene’ Olcay in realityserie: ‘Je zal branden in de hel’

Ruud tegen ‘intens gemene’ <em>Olcay</em> in realityserie: ‘Je zal branden in de hel’ Bekijk in de video hierboven: Ruud vond het 'ingewikkeld' om door camera's te worden gevolgd De serie Ruud & Olcay trekt niet veel bekijks, maar aan hun openheid kan het bijna niet (of juist wel) liggen. In de realityshow doet Olcay Gulsen namelijk een boekje open over haar geliefde Ruud de Wild en zijn gebreken. Ze vertelt over zijn bril en onthult dat hij steunzolen draagt. “Ik bedoel het niet eens lullig, maar je hebt gewoon defecten.” Ruud wordt niet echt vrolijk van deze ontboezemingen van zijn vriendin. “Jij bent zo intens gemeen. Jij zal branden in de hel.” Bekijk het fragment van Ruud & Olcay hieronder. Ruud & Olcay is elke woensdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv. Ruud & Olcay: dochter Toy voelt dat vader Ruud vaak geen zin heeft in haar bezoek Bekijk deze video » Ruud de Wild in zijn nieuwe programma, 'heel gek om bij je kind op bezoek te gaan' Bekijk deze video »
TV :
Ruud tegen ‘intens gemene’ Olcay in realityserie: ‘Je zal branden in de hel’
Thursday 11 May 2023 om 15:41

Bekijk in de video hierboven: Ruud vond het 'ingewikkeld' om door camera's te worden gevolgd

De serie Ruud & Olcay trekt niet veel bekijks, maar aan hun openheid kan het bijna niet (of juist wel) liggen. In de realityshow doet Olcay Gulsen namelijk een boekje open over haar geliefde Ruud de Wild en zijn gebreken. Ze vertelt over zijn bril en onthult dat hij steunzolen draagt. “Ik bedoel het niet eens lullig, maar je hebt gewoon defecten.” Ruud wordt niet echt vrolijk van deze ontboezemingen van zijn vriendin. “Jij bent zo intens gemeen. Jij zal branden in de hel.”

Bekijk het fragment van Ruud & Olcay hieronder.

Ruud & Olcay is elke woensdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's